تولید کننده دوره: سامانه رَند
تعداد درس های دوره: 26
مدت زمان دوره: 0
تعداد خریداران این دوره: 0
همه ما کارهای زیادی داریم که باید بهشون رسیدگی کنیم. کارهایی مربوط به شغل ، تحصیل ، زندگی خصوصی ، دوستان و حتی تفریح. برای اینکه زندگی خوب پیش بره باید از پس همۀ کارهایی که تو ذهنمون داریم ، بربیایم. اما چطور ؟ چطور مطمئن باشیم که کاری رو از قلم نمیندازیم و هر کار رو بخوبی و با تمرکز انجام میدیم ، برای اغلب ما پیش اومده که از نابسمانی کارهامون به تنگ اومده باشیم و تصمیم گرفته باشیم برای زندگیمون برنامه ریزی کنیم ، اما چقدر تونستیم به برنامه هامون پایبند باشیم ، یک هفته ، یک ماه ، دو ماه ، اغلب برنامه ریزیهامون به اینجاها نمیرسن. سال 2001 آقای دیوید آلن ، کتابی با عنوان Getting Things Done نوشت. روشی که ایشون در این کتاب معرفی کرد ، به خیلی ها کمک کرد که کنترل ذهن و زندگیشون رو در دست گرفته و انسان های موفقی بشن. در این آموزش خود ایشون این روش رو تدریس می کنن و ما با پایبندی و تعهد به اصل مطلب اون رو برای استفاده شما عزیزان دوبله کردیم. عنوان اصلی : Getting Things Done این مجموعه آموزش ویدیویی به مدت زمان 1 ساعت و 55 دقیقه در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد. در ادامه با برخی از سرفصل های درسی این مجموعه آموزش آشنا می شویم: مقدمه : خوش آمدگویی آشنایی اولیه با روش GTD آموزش کامل و عملیاتی روش Getting Things Done ( GTD ) : جمع آوری اونچه توجه شما رو بخودش جلب کرده پیاده کردن اونچه در مرحله جمع آوری بدست آوردید مشخص کردن جایگاه و معنی هر یک از موارد جمع آوری شده اعمال کردن مرحله شفاف سازی آشنایی با سه D سازمان دهی هر چیزی در جایگاه مربوط به خودش مشخص سازی بازتاب و اثر هر چیز در سیستم شما دست به کار شدن سخن پایانی : سخن پایانی مصاحبه با دیوید آلن : دیوید آلن کیست ؟ چه چیزی Getting Things Done رو از دیگر روش ها متمایز کرده ؟ چقدر طول میکشه تا GTD رو عملیاتی کنیم ؟ مزیت های عمومی Getting Things Done چیست ؟ چیزهای نادرست که در حاشیه GTD وجود دارن چیا هستن ؟ آیا در همه جا میشه از GTD استفاده کرد ؟ با پیاده سازی GTD چه مهارت هایی بدست خواهید آورد ؟ چطور این پنج مرحله رو ساختی ؟ آیا میشه GTD رو توسعه داد و از اون در خانواده ، تیم ها و شرکت ها استفاده نمود ؟ چه مدت طول میکشه تا شاهد اثرات GTD باشیم ؟ آیا میشه از GTD در همه چیز استفاده کرد ؟ چرا باید این روش رو پیاده کنم ؟ آیا استفاده از GTD در کشورهای مختلف فرق میکنه ؟ چه چیزی باعث شد به سراغ Lynda.com بیای ؟ خودت دنبال انجام رسوندن چه کاری هستی ؟
دیوید آلن خالق ®GTD، یعنی روش شناسی عمومی در Getting Things Done است. دیوید شرکت "David Allen" را تأسیس کرد، جایی که او ®Getting Things Done را مهندسی کرد. او به طور عمده به عنوان متخصص برجسته در زمینه بهره وری شخصی و سازمانی شناخته شده است. او 30 ساله تحقیق و هدایت پیشگام به مدیران شرکت های بزرگ و مدیران ارشد برخی از شرکت های معتبر و مهم و به رسمیت شناخته شده در ایالات متحده ، ارائه داده است. Forbes او ، به عنوان یکی از پنج مربی برتر اجرایی در ایالات متحده و "مجله بیزنس 2.0" در فهرست 2006 خود "50 شخص مهم در حال حاضر" ، قرار داشته است . کتاب او در زمینه Getting Things Done: هنر بهره وری بدون استرس، و "کتاب بیزنس انتزاعی دهه است.". شرکت Fast Company می گوید: دیوید "یکی از متفکرترین متخصصان جهان" در عرصه بهره وری فردی، به شمار میرود. برای برنامه های برجسته خود و نوشتن در مورد زمان و مدیریت استرس، قدرت هماهنگی تمرکز و بینش و روش های پیشگامانه او در مدیریت و عملکرد اجرایی ، یگانه است . دیوید همچنین یک نویسنده آماده برای هر چیزی است: 52 اصول بهره وری برای کار و زندگی و ایجاد آن همه کار: برنده شدن در بازی کار و بیزنس زندگی. او همچنان به نوشتن مقالات در موضوعات همیشه در حال تغییر در مورد زندگی و کار در دنیای پرسرعت ، ادامه میدهد.
امروزه، مهارتهای نرم در کسب درآمد و خود اشتغالی، کار تیمی و رشد و توسعه سازمان، بیش از مهارتهای سخت اهمیت دارند و در حقیقت نقشه راه یادگیری برای رسیدن به شایستگیهای شغلی در مهارت آموزی است. لذا فراگیری مهارتهای لازم برای توسعه فردی، لازمه توانمندسازی کارجویان است و ایران فراگیر مسیر توسعه مهارتهای لازم برای ورود به بازار کار کارجویان را فراهم ساخته است. کارجویان با انتخاب مسیر رشد بر اساس توانمندی و استعدادهای خود در ایران فراگیر، مهارت های لازم را در قالب دورههای آموزشی طی خواهند کرد و به صورت مستمر تحت مهارتسنجی از طریق پلت فرم هوشمند قرار میگیرند و نتایج آن به طور مستقیم در اختیار ایشان قرار می گیرد.
تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به وب سایت ایران فراگیر بوده و هرگونه کپی برداری از قالب و محتوا پیگرد قانونی خواهد داشت.