تهیه نوشیدنی خامه شکلاتی
برگزارکننده: آکادمی اسپرلوس
تعداد درس ها: 1
مدت زمان دوره:
ظرفیت:
تعداد خریداران: 0
شروع ثبت نام:
پایان ثبت نام:
تاریخ برگزاری از: 1402/12/23
تاریخ برگزاری تا: 1407/12/29
مبلغ کل:
مبلغ کل:
در این دوره با روش تهیه نوشیدنی خامه شکلاتی آشنا میشوید یک نوشیدنی با طعم رویایی و رسپی منحصر به فرد آکادمی اسپرلوس که بعد از چشیدن ان لذت خواهید برد
هنرجویان عزیز در صورتیکه که پکیج کامل دوره را خریداری کرده و کل مطالب را مطالعه نمودید میتوانید در آزمون شرکت کرده و مدرک فنی حرفه ای دریافت نمایید
دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد جهانگردی، مدرس آموزشگاه فنی حرفهای اراناب تهران، نویسنده کتاب میکسولوژی، موسس آکادمی اسپرلوس، آزمونگر فنی حرفهای، مدرس بیش از 20 شاخه فنی حرفهای با مدرک مربیگری، مدرس تخصصی کافه و باریستا، کارشناس و مدرس صدا و سیما، همکاری با روزنامه غذا، کسب مدال در مسابقات جهانی کیک، کسب مقام اول استان در تولید محتوای الکترونیکی، شرکت در نمایشگاه فنی و حرفهای مرکز صبا (غرفه اسپرلوس)، خروجی سالانه صدها هنرجو که در آکادمی اسپرلوس کسب مهارت کردهاند و به بازار کار ارجاع داده شدهاند.
دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد جهانگردی، مدرس آموزشگاه فنی حرفهای اراناب تهران، نویسنده کتاب میکسولوژی، موسس آکادمی اسپرلوس، آزمونگر فنی حرفهای، مدرس بیش از 20 شاخه فنی حرفهای با مدرک مربیگری، مدرس تخصصی کافه و باریستا، کارشناس و مدرس صدا و سیما، همکاری با روزنامه غذا، کسب مدال در مسابقات جهانی کیک، کسب مقام اول استان در تولید محتوای الکترونیکی، شرکت در نمایشگاه فنی و حرفهای مرکز صبا (غرفه اسپرلوس)، خروجی سالانه صدها هنرجو که در آکادمی اسپرلوس کسب مهارت کردهاند و به بازار کار ارجاع داده شدهاند.
مربیان دوره