دوره میکسولوژی بار سرد (مشهد)
برگزارکننده: آکادمی اسپرلوس
تعداد درس ها: 1
مدت زمان دوره:
ظرفیت: 15
تعداد خریداران: 0
شروع ثبت نام: 1403/03/05
پایان ثبت نام: 1403/03/31
تاریخ برگزاری از: 1403/03/05
تاریخ برگزاری تا: 1405/03/31
مبلغ کل:
مبلغ کل:
آموزش تخصصی قهوه های بر پایه اسپرسو، آموزش کار با دستگاه های صنعتی، رسپی ها و طمع سازی،گارنیش، نحوه اردرزدن،سرعت عمل دست و...
دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد جهانگردی، مدرس آموزشگاه فنی حرفهای اراناب تهران، نویسنده کتاب میکسولوژی، موسس آکادمی اسپرلوس، آزمونگر فنی حرفهای، مدرس بیش از 20 شاخه فنی حرفهای با مدرک مربیگری، مدرس تخصصی کافه و باریستا، کارشناس و مدرس صدا و سیما، همکاری با روزنامه غذا، کسب مدال در مسابقات جهانی کیک، کسب مقام اول استان در تولید محتوای الکترونیکی، شرکت در نمایشگاه فنی و حرفهای مرکز صبا (غرفه اسپرلوس)، خروجی سالانه صدها هنرجو که در آکادمی اسپرلوس کسب مهارت کردهاند و به بازار کار ارجاع داده شدهاند.
دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد جهانگردی، مدرس آموزشگاه فنی حرفهای اراناب تهران، نویسنده کتاب میکسولوژی، موسس آکادمی اسپرلوس، آزمونگر فنی حرفهای، مدرس بیش از 20 شاخه فنی حرفهای با مدرک مربیگری، مدرس تخصصی کافه و باریستا، کارشناس و مدرس صدا و سیما، همکاری با روزنامه غذا، کسب مدال در مسابقات جهانی کیک، کسب مقام اول استان در تولید محتوای الکترونیکی، شرکت در نمایشگاه فنی و حرفهای مرکز صبا (غرفه اسپرلوس)، خروجی سالانه صدها هنرجو که در آکادمی اسپرلوس کسب مهارت کردهاند و به بازار کار ارجاع داده شدهاند.
مربیان دوره