مهندس شبکه دقیقا چه کاری انجام می دهد؟
کارشناسان شبکه مسئولیت طراحی، ساخت، پیادهسازی و نگهداری از شبکههای کامپیوتری سازمانها و کسبوکارها را برعهده دارند. این شبکهها میتوانند سیستم تلفنی، اینترنت، اکسترانت و... باشند. مسئولیت حفظ و نگهداری از این سیستمهای ضروری برعهده کارشناس شبکه سازمان است؛ که میتواند ارزیابی عملکرد، تعمیر و نگهداری دورهای و منظم، تشخیص و رفع مشکلات را شامل شود.
نگهداری از شبکههای رایانهای و تمام سیستمهای مرتبط با آن، از جمله نرمافزارها، سختافزارها، و اپلیکیشنها؛
نگهداری از فایروالها، بهروزرسانی ویروسکُشها، پیادهسازی سیستمهای امنیت داده، و پشتیبانگیری از اطلاعات و محافظت از دادههای مهم؛
نصب و پیکربندی تجهیزات شبکه، مانند روترها، سوئیچها، متعادلسازهای بار، ویپیانها، شتابدهندههای WAN و سرورهای پروکسی؛
نظارت پیوسته و عیبیابی، جهت یافتن راهکارهایی خلاقانه برای بهبود عملکرد شبکه؛
انجام تعمیرها و نگهداریهای منظم، مانند برنامهریزی بهروزرسانیها، ارتقای شبکه، مدیریت تنظیمات امنیتی، و نصب برنامهها؛
همکاری با واحد پشتیبانی و ارائهدهندگان سرویس جهت حصول اطمینان از عملکرد بهینه شبکهها.
امروزه، مهارتهای نرم در کسب درآمد و خود اشتغالی، کار تیمی و رشد و توسعه سازمان، بیش از مهارتهای سخت اهمیت دارند و در حقیقت نقشه راه یادگیری برای رسیدن به شایستگیهای شغلی در مهارت آموزی است. لذا فراگیری مهارتهای لازم برای توسعه فردی، لازمه توانمندسازی کارجویان است و ایران فراگیر مسیر توسعه مهارتهای لازم برای ورود به بازار کار کارجویان را فراهم ساخته است. کارجویان با انتخاب مسیر رشد بر اساس توانمندی و استعدادهای خود در ایران فراگیر، مهارت های لازم را در قالب دورههای آموزشی طی خواهند کرد و به صورت مستمر تحت مهارتسنجی از طریق پلت فرم هوشمند قرار میگیرند و نتایج آن به طور مستقیم در اختیار ایشان قرار می گیرد.
تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به ایران فراگیر بوده و هرگونه کپی برداری از قالب و محتوا پیگرد قانونی خواهد داشت.