مهندس دواپس دقیقا چه کاری انجام می دهد؟
DevOps از دو کلمهی Development (توسعه) و Operation (عملیات) تشکیل شده و به نوعی این دو مفهوم را با هم ترکیب کرده است. دواپس بین تیم توسعهی محصول و تیم عملیاتی شرکت، همکاری و تعامل ایجاد میکند. DevOps یک زبان یا یک تکنولوژی خاص نیست بلکه ترکیبی از فلسفه، فرهنگ، شیوهها و ابزارهایی است که کمک میکنند محصولات یا خدمات ما سریعتر به دست مشتریان برسد. منظور از Development، تیم توسعه است، یعنی تمام کسانی که در ساخت محصول، خطایابی، تست و در نهایت تکمیل محصول نقش دارند. منظور از Operation هم IT Operation یا تیم عملیاتی است. افرادی که در حالت کلی، نگهداری تجهیزات سخت افزاری، نرم افزاری، و محیطهای عملیاتی شرکت را به عهده دارند.DevOps به سازمانها کمک میکند تا سرعت انتقال محصولات یا خدمات خود به مشتریان را افزایش دهند، کیفیت کار را بالا نگه دارند و حضور قدرتمندی در بازار داشته باشند. تا قبل از DevOps، تیمهای توسعه و عملیاتی در دو محیط ایزوله و جدا از هم فعالیت داشتند. جدا بودن برنامهی کاری این دو تیم باعث ایجاد تاخیر در تحویل و تکمیل پروژه میشد.آن زمان بدون DevOps، بیشتر وقت اعضای تیم به طراحی، تست و استقرار میگذشت به جای این که وقت برای ساخت پروژه واقعی صرف شود.
داشتن درک کامل نسبت به اهداف و مسئولیتهای دو گروه توسعه و عملیات؛
کمک به برنامهریزی و توسعه کدهای جدید جهت اجرای سیستمهای جدید؛
نظارت بر عرضه و انتشار قابلیتها و امکانات جدید از بخش توسعه و کارکنان، برای تضمین کیفیت و کاربردیبودن نرمافزار؛
نظارت و بازرسی از امنیت بیلدهای جدید جهت تشخیص و شناسایی هرگونه ایراد نرمافزاری که سبب تهدیدات امنیتی خواهد شد.
توانایی رفع ایرادات رایج در سیستمهای مختلف
طراحی، تحلیل و ارزیابی مسائل مربوط به خودکارسازی سیستمها
داشتن تجربهی زیاد در برنامه نویسی زبانهای اسکریپتی مثل پایتون، روبی، پرل و…
تسلط به مباحث CI و CD و توانایی کار با ابزارهایی مثل Maven، Jenkins و…
تسلط بر استفاده از نرم افزارهای مدیریت پیکربندی مثل Puppet، SaltStack و…
آشنایی با مهارتهای نرم و توانایی یادگیری سریع مباحث جدید
امروزه، مهارتهای نرم در کسب درآمد و خود اشتغالی، کار تیمی و رشد و توسعه سازمان، بیش از مهارتهای سخت اهمیت دارند و در حقیقت نقشه راه یادگیری برای رسیدن به شایستگیهای شغلی در مهارت آموزی است. لذا فراگیری مهارتهای لازم برای توسعه فردی، لازمه توانمندسازی کارجویان است و ایران فراگیر مسیر توسعه مهارتهای لازم برای ورود به بازار کار کارجویان را فراهم ساخته است. کارجویان با انتخاب مسیر رشد بر اساس توانمندی و استعدادهای خود در ایران فراگیر، مهارت های لازم را در قالب دورههای آموزشی طی خواهند کرد و به صورت مستمر تحت مهارتسنجی از طریق پلت فرم هوشمند قرار میگیرند و نتایج آن به طور مستقیم در اختیار ایشان قرار می گیرد.
تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به ایران فراگیر بوده و هرگونه کپی برداری از قالب و محتوا پیگرد قانونی خواهد داشت.